Navigation Menu

MIAMI DE TADINA DOYULMAYACAK 17 MEKAN



Maimi ye doğum için gelerek, son güne kadar bolca gezip tozmuş, burada yaşayan arkadaşlarından aldığı tüm tavsiyeleri denemeyi görev addetmiş biri olarak, güzel bir Maimi de Ne Yenir? Listesi oluşturmam pek tesadüf sayılmaz sanırım.

Bir Fiş örneği

Bu mekanlardan bazıları sadece Happy Hour da görülecek kadar pahalı, kimisi efsane iskender yapıyor, bazıları da en ucuza karın doyurmalık.

Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, menüdeki fiyatların üzerine vergi ve servis ücreti ekleneceği. Fişte %18 servis ücretinin içinde olduğu yazıyor ama yine de bahşiş vermek ister misin diye bir bölüm de oluyor. Eğer ki çok memnun kaldıysan bilemem ama verdin yani bahşişi haberin olsun diye yazmak istedim.

Bazen de içinde olmuyor ve servis için ödeme yapmanı bekliyorlar, önerilen servis ücreti diye bir bilgi de oluyor kağıtta. Aynısını vermek zorunda değilsiniz tabii,  bu arada bahşiş vermeden masadan kalkanı görmedim burada :) 

Altta yazdığım restoranların hepsini bizzat denedim ve sadece beğendiklerimi sizlerle paylaştım. Miami çok mu pahalı? Miami'de Nerede Yenir? Nasıl ucuza yemek işini halledebiliriz? gibi sorularınıza bir nebze de olsa cevap bulabileceğinizi düşünüyorum.



1- Tapelia:

İspanyol mutfağı seviyorsanız Lincoln Road da bulunan bu keyifli restoranı tavsiye ederim, özellikle Paellası beklentimin çok üzerindeydi. (Favorim hala Mallorca daki Restaurante illeta) 


Biz bir haftalık Peri kuşun fotoğraf çekiminden sonra bolca yorgun olarak restorana gelip bahçesinde leziz bir yemek yedik ama asıl restoranın içi görülmeye değermiş sonradan farkettik.


Empanada; İspanyol Böreği


Bahçe kısmı ise sosyalleşmek için gayet ideal. 

Lincoln Road, Miami de benim en beğendiğim yerlerden biri oldu, her gün yolumuzu düşürüp buradan geçmezsek bir eksiklik hissediyorduk o yüzden tavsiyelerimin büyük bir bölümü burada yer alıyor :)

1 haftalık Peri kuş ile Paella keyfi :) 

Burada tüm günü geçirebilirsiniz, ünlü markalardan, ucuzluk mağazalarına, restoranlardan, sokak sanatçılarına, haftanın bir günü açılan antika pazarına kadar ne ararsanız bulabilmek mümkün.

2- Rosetta Bakery:

Amerikalıların tatlıları, bizimkinden daha çok yoğun bir tada sahip. Şekerin cinsinden mi yoksa oranından mı bilemiyorum tatlı olarak ne yesem içimi bir parça bayıyor burada:)



Lincoln Road'un ara sokağında, Shake Shack burgerin yanında bulunan bu fırın hem göze hem de mideye hitap ediyor kesinlikle. Sepette bulunan tatlıların şirinliklerinden dolayı yemeye kıyamadık desem yalan olmaz. 


Bu arada fiyatlar elbette çok makul değil (Miami genelinde olduğu gibi) fotoğraftaki sepetin fiyatını duyunca ufak çaplı bir şok yaşamıştım ilk seferde, sonra alıştım tabii. Fakat tatlı krizine girdiyseniz kesin çözüm burası diyebilirim :)

3- Paul Cafe: 

Lincoln Road üzerinde yemeklerinden kahvesine kadar her şeyi leziz olan bir tavsiyem var; Paul. Fransa'nın meşhur pastanelerinden biri burası. 


Biz her akşam 2,95 USD ye aldığımız kahve ile 2 kişi patlayana kadar enfes kahve içebiliyoruz, fakat yedek bardak istemeyin vermiyorlar, süt bardağı ile çaktırmadan takılın derim ben :) Ahh biz Türkler ...

Çocuk menüleri meyve ile servis ediliyor :)

Genelde enfes pastaları beni benden alsa da, çocuk hamburgerinin servisine meyve ilave etmeleri, yediğim a dan z ye her şeyin çok lezzetli olması, her gün mutlaka gidilecekler listemin en başında yer alması için yeterli sebepler sanırım :) 

4- Segafredo: 

Burası da yine Lincoln Road da bulunuyor, dışarıda oturup gelen geçeni izlemek için çok ideal,  tabiri caizse tam da; Piyasa yapmalık. Piyasa demişken alakasız bir bilgi de sıkıştırayım şuracığa, İtalya'daki meydan olarak geçen Piazza nın anlamı da, piyasa yapmaktan geliyormuş.




Bu arada Acun abimiz Miami ye geldiğinde genelde Segafredo da takılıyormuş, leziz bir kahve için yolunuzu buraya düşürmeyi unutmayın derim ben.

5- Five Guys Burger

Miami de yediğim en leziz cheeseburgerlere sahip olmasının en büyük nedeni; etini dondurmadan, her gün taze taze hazırlamaları :)  


Lincoln Road'da Shake Shack Burger'de bulunuyor ama kime sorsam burun büktü, yine de meraktan yedim, sonuç olarak; ben de beğenmedim. Five Guys buranın favori hamburgercisi  benim için:)


Buranın başka bir özelliği de bedavaya verdikleri enfes yer fıstıkları. Hemen kasanın önünde kutularda duruyor ve siz dilediğinizce alabiliyorsunuz. Benden duymuş olmayın ama çoğu insan stok yapıp, sahile gidip birasının yanında yiyormuş.


Bu arada en çok homeless (evsiz) denk geldiğim mekan yine burası oldu. Arka kapıdan girip, şişelere kola doldurup, peçete, bardak ne buluyorlarsa alıyorlar, kimse de kardeşim ne yapıyorsun demiyor. Sanırım bir miktar almalarına ses çıkarmamak gibi bir kural var zira homeless ler gayet rahat :)

6- Kalamata Restoran: 

Kendimi memleketimde hissettiğim yegane restoran, ne zaman canım iskender çekse (ki sık oluyor bu durum) direkt geliyorum. Çünkü burası bir Türk restoranı, sahibi ise İlyas Şef. 


Yaptığı iskenderin tadını Türkiye'de bile çoğu yerde bulamadım. İskender 15 USD, Gyros Sandviç yerseniz 9,5 USD. Eğer ABD de hamburgerden sıkıldıysanız çok leziz bir alternatif. 




Et, köfte, döner, salata ve tabii ki enfes Türk kahvesi yada çayı. Daha hafif olmakla birlikte antepfıstıklı baklavası ve efsane bademli keşkülü bile var. Evlere servis de yapılıyor.

Hatta peynir bulamadığımızdan yakındığımızda bizim için toptancıdan Türk peyniri alabileceğini bile teklif etmişliği var İlyas Şefin. Sıcak, samimi bir ortamı var. 


Bu arada Türk damak tadına en yakın ayranı da yine burada bulabilirsiniz.  

7- Babylon Restoran: 

Yine Türk yemekleri yiyebildiğimiz ve serpme Türk kahvaltısı ile gönlümüzde yeri ayrı olan Babylon. Arada Türk geceleri düzenliyorlar hatta dansöz bile izleyebilmek mümkün.

ABD de doğum yapacak Türk anneleri olarak Babylon dayız

Rüyasında bile sucuk gören oğlum Arman'a girdiğimiz hiçbir markette etten yapılmış olanını bulamamıştık, Babylon'a kahvaltıya gelince ilk iş sucuklu yumurta sipariş ettik. Yediğimiz her şey gayet lezzetliydi.

Canı Türk yemeği çekenlere tavsiye olunur :)

8- Oh Mexico: 

Miami ye Türk yemeği mi yemeye geldik sen bize buradaki farklı lezzetlerden bahset diyorsanız, işte size favori tavsiyem; Oh Mexico!

Esponala Way in hemen girişindeki bu Meksika Restoranı, Miami de Five Guys Burger den sonra en çok gittiğim mekan olarak kaldı hafızamda :) Özellikle nachos ve cipsleri bir harika. 

Oh Mexico Restoran

Zaten Esponala Way yemek konusunda gerçekten çok başarılı. Elde açılan makarnalar, nargileciler, Japon restoranları ile dolu. Bu ufacık sokağın tadını bolca çıkarmanızı tavsiye edebilirim.



Karnınız tok olsa bile restoranların içine girip fotoğraf çekmeyi unutmayın, her biri inanılmaz keyifli. Burada yediğimiz her şey çok lezizdi, servis hızlı ve karnını ucuza doyurmak isteyenler için seçenek fazla :)

9- Moshi Moshi: 

Espanola Way'e çok yakın olan bir başka restoran da; Moshi Moshi. Japonya'dan sonra yediğim en leziz Miso çorbası ve Chicken Teriyaki ye sahip kendileri.



Restoranın bir kısmını fotoğraftaki gibi Japon kültürüne uygun şekilde dekore etmişler, ayakkabıları çıkarıp keyifle oturabiliyorsunuz. Bize Japonya gezimizi hatırlattığı için biraz daha çok sevdik diyebilirim. 

10- Mandolin Restoran: 

Miami Design District'e yakın mesafede bulunan restoranın sahiplerinden biri Türk, diğeri Yunan. Menüdeki Ali Nazik ve mantı yazısını görünce şaşırmayalım :)


Çok popüler bir mekan, bu yüzden yer bulabilmek için en az yarım saat sıra beklemeyi göze almak lazım. Peki buna değer mi derseniz, 15-16 mantı için 20 USD de ödesek de Evet diyebilirim, yediklerimiz gerçekten lezizdi. 


Göbeğim ve ben Mandolini çok sevdik :)

Size tavsiyem; herkesin tek tek sipariş vermesi yerine, ortaya tadım tabağı almak çok daha mantıklı ve uygun bir seçenek. Zaten bunu sıranızı beklerken masaları incelerseniz farkedeceksiniz, müşterilerin yüzde 80'i bu şekilde sipariş veriyor.

Bu arada kapısının önünde foto çekilmeyi unutmayın :)

11- Caffe di Mauro: 

Washington Ave'de, Five Guys'ın hemen karşı köşesinde bulunan bu İtalyan restoranındaki elde açma makarnalar ve pişirilen ekmekler hala gözümün önünden gitmiyor. Niye? Çünkü bende gebelik şekeri çıkmış ve Sezar salataya mahkum olmuşum, sevgili de, ağzımın suyu akarken karşımda ev yapımı makarnaları acımasızca götürüyor :) 

Şaka bir yana da burayı ıskalamayın derim, özellikle yemekten önce gelen enfes ekmeğin keyfini bol bol çıkarın.



Servis çok başarılı. Hatta fazla başarılı, yaşlı bir amca hep tepenizde bekliyor gibi, su mu bitti hoop doluyor, ekmeğin bittiğini daha siz farketmeden geliyor masaya o derece :)  

Sezar salata yerken gülümsemek kolay değil aslında :)

Bu restoranı farketmemek mümkün değil çünkü akşamları önünde mutlaka uzun bir bekleme sırası oluyor :)

12- Versace Mansion Restoran: 

Miami'de mutlaka görmeniz gereken mekanların belki de en meşhuru; ünlü modacı Versace nin ölümünden sonra butik otel ve restorana çevrilmiş evi. 

Normal şartlarda gezip fotoğraf çekmenize izin verilmiyor, bunu yapabilmenin maddi olarak en uygun seçeneği;  'Lunch Special' saatlerinde verdikleri leziz öğle yemekleri.


Akşam yemeğinde 60 USD ye yiyebileceğiniz balık yerine, indirimli saatlerde 30 USD ye salata, ana yemek ve dondurma siparişi verebiliyorsunuz. O yüzden gitmeden arayıp Lunch Special saatini sormayı* ve rezervasyon yaptırmayı unutmamalı.(*Yaz-Kış uygulaması farklı olabiliyor)




Kendinizi film setinde hissedeceğiniz (Netflix'de; The Assassination of Gianni Versace isimli belgeseli var gitmeden mutlaka izleyin) hem ortamı hem de kalitesi ile Miami de olmazsa olmaz yerlerden en önemlisi burası.



Lunch Special saatinde, ben ufak bir fark vererek ıstakozlu Spagetti yedim ve inanılmaz mutlu ayrıldım. Sevgili ise, tripadvisor daki yorumlara bakıp, üstüne de fark vererek çiğ Tuna balığı istemese o da aynı şeyi söyleyebilirdi sanırım :) Düşünün hem çiğ ve hem de ufak porsiyon, sevgilim için tam bir kabus :)

13- Smith&Wollensky;

Miami South Point in eşsiz manzarasına karşı, deniz kenarında, üzerinizde uçan martılar süzülürken, muazzam bir yemek isterseniz burası en sevdiğiniz mekan olacak diyebilirim. Miami de en çok parayı ödediğim ama en çok keyif aldığım restorandı diyebilirim burası için. 

Güneş batmadan öncesine, deniz kenarı masalardan birine rezervasyon yaptırın ve her halinin güzelliğini görün derim ben.


Herkes günbatımı için Monty's i önermiş ama bence kıyas bile yapılamaz. Buranın kötü tarafına gelelim; pahalı. O yüzden doya döküm yemek için pek uygun değil, daha çok içki içmelik diyelim.


Biz Miami den ayrılmadan önce veda yemeğimizi burada yedik, hatırası olsun istedik ve enfes etini denemek istedik. Şu an bile yutkunuyorum o derece. 

Miami deki şubelerinde happy hour olmuyormuş, bizim gibi internette görüp adamlarla boşuna tartışmayın, müdürlerini çağırıp şikayette bulunmayın diye belirtmek istedim :) Çok utanıyorum :)

Farklı bölgelerdeki restoranlarında oluyormuş, internetteki bilgi sizi de yanıltmasın :)

14- Santorini Greek Restoran: 

Çok tavsiye ediyorum çünkü Happy Hour sayesinde leziz yemeklerini inanılmaz fiyatlara yiyebildik.


Türk bir garson bulup sohbetler ettik, havuzun kenarındaki masalarda keyif yaptık. Özellikle Yunan tarzı kalın dönerini oğlum Arman çok beğendi. Burada belli akşamlarda Yunan geceleri de düzenleniyormuş eminim ki denk gelmek çok keyifli olacaktır. 

Ocean Drive a ve South Beach e çok yakın , yani denize girip bolca acıkıyoruz sonra hoop Santorini'ye :)

15- Cvi.Che105 Restoran: 

Son gecemizde keşfettiğimiz, tadına doyamadan Türkiye ye döndüğümüz şahane restoran :) Daha önce keşfetseydik müdavimi olacağımız kesin :)


Burası deniz ürünleri restoranı, biz garsonun tavsiyesi üzerine ortaya harika bir deniz ürünleri tabağı aldık Parrillada Mochica ve sonunda da efsane bir tatlı yedik. Tatlı ilk masaya geldiğinde basmışlar krem şantiyi diyerek burun büksem de, alakası bile yoktu, bayıla bayıla yedik. Çok çok çook tavsiye ederim. Fotoğraflarını bırakıyorum seçmenize yardımcı olabilir.

Önden gelen bu mısırlar çok leziz bir atıştırmalık

2 kişilik ama porsiyon küçük aklınızda olsun

Şahane Tatlısı, offf diyorum sadece


Lincoln Caddesine yürüyüş mesafesinde bulunuyor, her daim içi, dışı kalabalık , ortamı keyifli , tercihlerinizi garsona sorarsanız çok yardımcı oluyorlar, bizim yaptığımız gibi. Çünkü Peru yemekleri hakkında pek de bilgi sahibi değildik gitmeden önce..

16 - Nusret

Tamam pahalı ama bizden birinin Miami de böyle kaliteli ve leziz bir mekan açması beni gururlandırdı açıkçası. O artık dünya çapında bir marka :) Ortam tertemiz, çalışanlar çok ilgili, yediklerim enfes :)


Miami de havuç dilimi gören Türk :)

Biz hamburger menü yedik, gitmeden arasanız uygun gün ve saatler hakkında bilgi vereceklerdir ona göre rezervasyon yaptırırsanız nispeten daha ucuza ayrılabilirsiniz. 

Pahalı diyorum ya, yani cidden pahalı, havuç dilimi bir dilim baklava tax ile beraber 31,5 USD. O yüzden arayıp bilgi almak çok iyi bir fikir. (Pandemiden sonra zamanlarda değişiklik olmuştur diye kesin bir şey yazamıyorum)

ABD de doğum yapacak Türk Hamişler :)

Kapısının önünde duran inanılmaz lüks araçlar ve tuz serpen Nusret duvar resmi ile foto çekilmeyeni dövüyorlarmış :)

17- Shake Shack Burger

Yukarıda minicik bahsetmiştim buradan, yine de ayrı bir yazıyı hakediyor diye düşünüyorum. Ben Five Guys Burger aşığı olarak biraz mesafeli yaklaşsam da Miami de hamburger deyince bu iki mekan favori sayılıyor. Deneyin hangisi sizin tarzınız, kendiniz karar verin :)



Lincoln Caddesinin ara sokağında yer alıyor. Her gördüğümde inanılmaz kalabalıktı. Alışveriş sonrası karnınızı bu leziz hamburger ile doyurup, arkasından hemen yanında bulunan Rosetta Bakery ile günü bitirirseniz şahane bir tercih olacaktır diyorum ve yazıyı daha da uzatıp sizi sıkmamak adına, diğer tavsiyelerimi topluca sıralıyorum; fırsat buldukça değerlendirebilirsiniz. 


Ama; Tarhana çorbamı hiç bir şeye değişmem :)

Özellikle happy hour larını takip etmenizi öneririm çünkü Miami de ucuza doymak ciddi anlamda zor, happy hour larda yarı yarıya yemek yada içmek mümkün, her birinin tarih ve saati değişiklik gösteriyor, google amcadan takip edebilirsiniz:

Olive Garden(gidemedim içimde kaldı, çok övgü alan bir yer burası)
Safron Mediterranean Grill (esnaf lokantası gibi olsa da çok leziz ve nispeten uygun) 
Dior Cafe (Tadilatta olduğu için göremedik ama insta da çok popüler)
Faena Otel (Brunch için harika bir yer) 
Swan (Wynwood) 
Juvia Roof Top (Lincoln Road) 
Te Lido Bayside Grill (Venedik adasında bulunuyor, özellikle happy hour da mutlaka değerlendirilmeli)
Joe's Stone Crab
Zuma Miami
Area 31
Rusty Pelican
Seaspice
Sugar
Monty's Bar (yine happy hour da içki içmek için harika bir tercih)
Kimi on the river
Under The Mango Tree (Tatlı için ufak şirin bir mekan)

Her biri Miami de yaşayan arkadaşlarımın tavsiyeleri, içiniz rahat olarak deneyebilirsiniz. 

Miami seni şimdiden çok özledim. Umarım siz de tadına doyulmaz bir tatil geçirirsiniz burada.

4 kişilik olan Yollarda Hayat var ailesi :)


Seyahatle Kalın

Sevgiler,


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar;

  1. ADATEPE KÖYÜ / KAZDAĞLARI GEZİSİ
  2. AMERİKA DA DOĞUM HAKKINDA MERAK EDİLENLER - Yeni !!
  3. AYVALIK'A GİTMEK İÇİN 10 HARİKA NEDEN
  4. Almanya / Heidelberg
  5. Almanya / Heidelberg-Frankfurt
  6. Almanya / Schillingsfürst - Feuchtwangen
  7. Almanya / Wertheim - Würzburg
  8. Almanya Gezisi / Rothenburg
  9. Antik Zeytin Hotel - Bodrum
  10. BADEMLİ - DİKİLİ / FAME BEACH
  11. BALKANLAR TURU İÇİN NASIL PLAN YAPILIR
  12. BARBAROS KÖYÜ VE OYUK FESTİVALİ URLA - İZMİR
  13. BERGAMA ASKLEPİON GEZİSİ
  14. Bebek ile Tatil Nasıl Geçer ???
  15. Divan Palmira Otel - Bodrum
  16. Doğanbey (Domatia) Rum Köyü
  17. Dünyanın En Pahalı Eti; Kobe Bifteği - Yeni !!
  18. Dünyanın en küçük ülkesi; VATİKAN
  19. EJDERHA MAĞARALARI (Drach Caves) / MALLORCA
  20. Ege'de Çok Bilinmeyen 30 Gezilecek Yer
  21. Enuygun.com Otobüs Bileti Hizmetini İnceledim - Yeni !!
  22. FETHİYE GEZİ REHBERİ
  23. Fethiye'de adrenalin dolu bir tatil için 5 öneri
  24. GERMİYAN KÖYÜ / ÇEŞME-İZMİR
  25. GEZİMANYA SÖYLEŞİM...
  26. HATAY DA GEZİLECEK 20 MUHTEŞEM YER - Yeni !!
  27. HATAY GEZİ REHBERİ
  28. Hangi Ayda Hangi Ülkeye Gitmeli ?
  29. JAPONYA JR BİLETİ NEDİR? NASIL ALINIR?
  30. KAHİRE İÇİN 1 GÜNLÜK GEZİ PLANI ? - Yeni !!
  31. KATAR / DOHA DA NE YENİR NE İÇİLİR?
  32. KATAR / DOHA: BİR AKTARMA NOKTASINDAN FAZLASI
  33. KAYRA BEACH / DİKİLİ
  34. KIBRIS (Cyprus) ADASI GEZİLECEK YERLER
  35. Kirazlı Köyü / Hafta Sonu Kaçamağı
  36. MALLORCA GEZİ NOTLARI - 1.BÖLÜM
  37. MALLORCA GEZİ NOTLARI - 2.BÖLÜM
  38. MALLORCA GEZİ NOTLARI - 3.BÖLÜM
  39. MALLORCA İÇİN HAZIRLIKLAR...
  40. MAYORKA GEZİ REHBERİ
  41. MAYORKA NIN EN GÜZEL PLAJLARI
  42. MOSTAR GEZİ REHBERİ
  43. Midilli (Lesbos) Adası Gezi Rehberi
  44. MİDİLLİ GEZİSİ - 4.BÖLÜM
  45. MİDİLLİ'DE YAZ - 1.Bölüm
  46. MİDİLLİ'DE YAZ - 2.Bölüm
  47. MİDİLLİ'DE YAZ - 3.Bölüm
  48. MİDİLLİ'DE YAZ - 4.Bölüm
  49. NARA GEYİK PARKI VE TAPINAKLAR - Yeni !!
  50. OCTOBERFEST !!!
  51. OHAL Nedir? Bizleri Nasıl Etkileyecek?
  52. OSAKA / JAPONYA GEZİ REHBERİ - Yeni !!
  53. Ortaçağa ışınlanmak; Dubrovnik Gezi Rehberi
  54. Palamutbükü-Datça / 2014
  55. Phuket / Tayland Gezi Rehberi
  56. RODOS'UN MUHTEŞEM GÜZELLİKTE 10 PLAJI
  57. ROMA'yı Keşfetmeye Hazır Mısın?
  58. ROMANTİK YOL / ALMANYA GEZİ REHBERİ
  59. RİZE GEZİ REHBERİ / DOĞU KARADENİZ
  60. RİZE GEZİLECEK YERLER / DOĞU KARADENİZ
  61. SAKIZ (Chios) ADASI PLAJLARI
  62. SAKIZ ADASI (Chios) GEZİSİ - 1.BÖLÜM
  63. SAKIZ ADASI (Chios) GEZİSİ - 2.BÖLÜM
  64. SAMOS (SİSAM) ADASI GEZİ REHBERİ
  65. SEYREK - HOBİ PARK
  66. SHARM EL SHEIKH (Şarm El Şeyh) GEZİ REHBERİ - Yeni !!
  67. SPLIT; DALMAÇYA'DA İZMİR'İ YAŞAMAK
  68. Sevgili Günlük / Almanya'ya doğru
  69. SİNGAPUR GEZİLECEK YERLER REHBERİ
  70. SİNGAPUR İÇİN AYRINTILI GEZİ REHBERİ
  71. TOKYO / 3 GÜNDE GEZİLECEK YERLER REHBERİ
  72. TRABZON GEZİ REHBERİ / DOĞU KARADENİZ
  73. Taşlaşmış Şehrin laneti; POMPEI
  74. TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK OTOMOBİL MÜZESİ / KEY
  75. Türkiye'nin En Büyük Uçak Restoranı
  76. UCUZ UÇAK BİLETİ NASIL ALINIR
  77. YENİÇAROHORİ / KÜÇÜKKÖY; AYVALIK'IN GÖZBEBEĞİ
  78. YUNANİSTAN KAPI VİZESİ-2018: EN GÜNCEL HALİ
  79. ÇOCUKLA / BEBEKLE SEYAHAT REHBERİ
  80. ÖZLEM'İN DOĞUM GÜNÜ / 2014
  81. İTALYA GEZİSİ - SİENA / Palio Yarışları
  82. İTALYA GEZİSİ / CENOVA
  83. İTALYA GEZİSİ / FLORANSA
  84. İTALYA GEZİSİ / MİLANO
  85. İTALYA GEZİSİ / PİSA KULESİ
  86. İTALYA GEZİSİ / San Gimignano - Orvieto
  87. İTALYA GEZİSİ / VENEDİK
  88. İZMİR'İN EN KEYİFLİ 10 KÖYÜ
  89. İtalya İçin Ayrıntılı Gezi Rehberi
  90. İtalya'nın serseri çocuğu; Napoli
  91. İzmir'in Meşhur Köyü; KOZBEYLİ

0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar