Navigation Menu

SEVGİLİ GÜNLÜK / 12.02.2013


Sevgili Günlük; bugün son kez 05:30 da işe başladık, yarından itibaren yine 07:30 da iş başı. Nasıl mutluyum nasıl, anlatamam.

Erken kalkıyorum diye bana üzülen tanıdıklarımıza "orada bir müdür var, onun yüzünden erken başlıyoruz, çok acımasız" deyince herkes kim olduğunu bilmeden "ahhh ne vicdansız, bu saatte iş başı mı olurmuş, her yerde var zaten böyle insanlar" diye söylenmeye başlıyor. Sonradan iş saatlerimizi sevgilimin ayarladığını öğrendiklerinde kıpkırmızı bir suratla, "hımmm öyle mi biz de şey sanmıştık, e gerekli demek ki" diye toparlamaya çalışıyorlar. Komik oluyor ...

Pazar akşamı İstanbul dönüşü; İzmir de acayip bir yağmur karşıladı bizi, göz gözü görmüyor o derece. Bizim arabanın silecek hooop dibinden koptu ve uçtu, bul bulabilirsen. Eee ne yapacağız, benim taraftaki sileceği çıkarıp takalım dedik, beceremedik, bir istasyona girip sorduk o da halledemedi. Bu haliyle çalıştırmak mümkün değil sürekli cama sürtüyor, off Allah ım. 

Zaten saat geç olmuş, resmen yolda kaldık, yağmur da dinecek gibi değil diye düşünürken; benim cin fikirli sevgilim, sileceğe bir  şey takıp arabayı kullanmaya başlıyor. Meraklı gözlerle izliyorum, o da ne silecek çalıştıkça meşhur çoraplarından bir tanesi ucunda katlı olarak bir sağa bir sola hareket edip duruyor. Kesinlikle görülmesi gereken bir manzara. Hep çok fazla çorabı var diye zırlayan ben, meğerse bu yüzden stokluyormuş bunları diye de düşünmeden edemedim. Bakalım daha neler göreceğiz.

Annelerle bir araya gelince laf dönüp dolaşıp torun isteriz e geliyor, gerek imalı gerekse direkt cümlelerle. Aslında hemen evlenin diye bastırdıklarında da kızıyorduk ama iyi ki evlenmişiz diyoruz şimdi. Acaba çocuk konusunda da mı böyle hissedeceğiz. 

Ben de arada kalmıyor değilim yani, bir yandan yaş geçiyor, ama diğer yandan da daha gezecek çok yer var, akşamları sakin sakin oturup, sohbet ediyor, kafamıza göre takılabiliyoruz. 

Evin küçük çocuğu olmak çok büyük keyif bundan vazgeçebilir miyim tartışılır. Ama sevgilimi parmağından tutmuş minicik Mira ile hayal etmek de bana mutluluk veriyor. Bakalım gelecek günler neler gösterecek...


Bugünün hatırlanacak kelimesi : Kararsızlık

0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar