Navigation Menu

KARAYİP KATLARI / MİDPOİNT

mid point, browni, çikolata , dondurma, karayip katları, midpoint, enfes tatlı, lezzet mekanları, tatlı, pasta, krokan

Yazmazsam ayıp etmiş olurum, çikolata severler için bulunmaz bir lezzet ... 
Yoğun çikolata tadı ile ıslak browni; arasında krokan, damla çikolata ve dondurma... Offf bu nasıl bir kombinasyon, bayıldım bayıldım.

Bu yazıyı okuduğunuzda artık sizin için çok geç , Midpoint e gidip bir kahve eşliğinde Karayip katları söylememek için zor tutacaksınız kendinizi. Gidip bir defa da yerseniz benim gibi her tatlı kriziniz tuttuğunda olsa da yesek modunda bağımlısı olacaksınız. (Porsiyon biraz büyük aklınızda bulunsun )

MidPoint i zaten severdik , genelde makarna çeşitleri ve pizza yemek için. (biftekli makarna favorim) En son İstanbul daki annem; etli dürümünü önerdi o da gerçekten çok lezzetli. Servisi hızlı, bol çalışanı olan, ortamı keyifli bir yer MidPoint.

Menüyü açıp gözüm kapalı deneyebilirim hepsini...


Hatırlatma; İzmir de Forum Bornova da şubesi var .


....
Dün akşam tutturdum sevgilime tatlı isterim diye, nasıl bişey olsun deyince farkında olmadan Karayip Katlarını anlattığımı farkettim. Şöyle kekli falan bişey istiyorum diye yemek kitaplarını kurcalıyorum. 

Sevgilim de bana kedi dilli, pudingli pasta hazırladı, ellerine sağlık tatlım. Karayip Katları da neymiş, sevgilimin pastasının yanında :)

0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar