Navigation Menu

14.02.2013 / İSTANBUL


            Summit Sevgililer Günü
Conrad İstanbul’un 14. katındaki Summit, panoramik Boğaz manzarasına karşı romantik bir akşam yemeği ile sevgilileri ağırlıyor. 
Birer kadeh köpüklü şarap ikramı ile taçlanan menüde afrodizyak tatlar ve deniz ürünlerinden oluşan çok özel açık büfe lezzetler, limitsiz yerli içecek dahil kişi başı 145 TL’ye sunuluyor.
(0212) 310 25 25 Barbaros Bulvarı Yıldız Caddesi, Beşiktaş

Aqua Restaurant ta Sevgililer Günü

Four Seasons Bosphorus’un manzaralı Aqua Restaurant’ı Sevgililer Günü’nü özel bir menü ile karşılıyor. Executive Chef, Mehmet Gök ve ekibinin, efsaneleşmiş aşk hikâyelerinden ilham alarak hazırladıkları yemeklerden oluşan zengin menü ‘Hoşgeldiniz’ kokteyli ile başlıyor. Fransız pasta şefi Ghislain Gaille’in sürpriz tatlıları menüyü taçlandırıyor. 
(0212) 402 31 50 Çırağan Caddesi 28, Beşiktaş

Seasons Restaurant ta Sevgililer Günü
Four Seasons Sultanahmet’in tarih kokan Seasons Restaurant’ında Executive Chef Savaş Aydemir’in dünya mutfaklarından seçtiği lezzetlerle hazırladığı ‘His & Hers’ menüsü var. Özel menünün sunumları da kişiye özel. Gecenin ilerleyen saatlerinde düzenlenen çekilişi kazanan bir şanslı çift, Four Seasons Hotel Sultanahmet’te suit odada hafta sonu konaklama hediyesine sahip oluyor. Limuzin ile evlerinden alınan çift, süitlerinde romantik bir akşam yemeğinin ardından pazar sabahı Seasons’ın brunch’ına katılıyor. Otelin imza bakımı ‘Sultan Masajı’ da Seasons’ın aşıklara hediyesi. 

The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır


The Marmara Otelleri sevgililer için yılın en özel gününe hazır. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde TheMarmara Taksim Tuti Restaurant & Bar'da şefin özel menüsü ile romantizmi doruklarda yaşayabilir, TheMarmara Pera, The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum'un programları ile bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz.
Sevgililer Günü'nde aşkınızı, İstanbul'un kalbi Taksim'de, Taksim Meydanı'nın canlı atmosferine karşı Tuti Restaurant & Bar'ın özel menüsü ve programı ile dile getirebilirsiniz.
Tuti Restaurant'ta Executive Chef Rudolf Van Nunen yönetimindeki şeflerin Sevgililer Günü için hazırladığı Sevgililer Günü özel menüsüne, Edward Aris Trio'su gitar, akerdeon ve keman ile eşlik edecek. Saat 20.00'de başlayacak özel akşam yemeğinde sevgililer Türkiye'nin ilk ve tek doğal yöntemle üretilmiş köpüklü şarabını (Vinkara Yaşasın) tatma imkanı bulacak.
The Marmara Chocolate and Wine Shop'ta birbirinden lezzetlli ev yapmımı çikolata ve pasta çeşitleri de özel paketlerde sevgilileri bekliyor.

Çırağan Palace Kempinski Sevgililer Günü
Şehrin romantiklerine!
Çırağan’ın meşhur restoranları Laledan ve Tuğra, Sevgililer Günü’nde, afrodizyak etkili başdöndürücü lezzetlerle ‘sevgi dolu’ menülere imza atıyor. 

Bu arada alternatif hediye arayışında olan romantik kalpler, çikolata üstadı William McCarrick’in bu güne özel çikolata paketleriyle şık ve leziz bir hediyeyi bir arada vermenin huzurunu yaşıyor. 10-14 Şubat arası Gazebo Lounge’da!
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için;
E-mail: diningreservations.ciraganpalace@kempinski.com 
Tel: 0212 236 7333



Swissotel The Bosphorus

Swissôtel The Bosphorus, Sevgililer Günü’nde sevgililere dört romantik alternatif sunuyor. Dilerseniz otelin çatısındaki Gaja Restaurant'ta şef William Mahi’nin hazırladığı özel Sevgililer Günü menüsünü tadabilir ya daCafe Swiss’in Boğaz manzarası eşliğindeki açık büfesinden lezzetler tadabilirsiniz.

Chalet'de, şömine ateşi, mumlar, İsviçre peynirleri ile hazırlanan fondü çeşitleri "Yöresel Alp Yemekleri"nin keyfini çıkarabilir, dilerseniz de Japon klasiği Miyako’da, sevdiğiniz ile birlikte şehrin en iyi el yapımı sushi ve sashimi'lerini tadabilirsiniz. Yemeğin ardından Les Ambassadeurs Bar'da Sevgililer Günü koktelylerini yudumlamayı ihmal etmeyin. 

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: 0212 326 11 00




Windowist Tower'da Sevgililer Günü

Maslak Metro'su çıkışındaki Windowist Tower’daki Icebarist'ten önce aynı binadaki Gezi İstanbul’da güzel bir yemek yeyip, sonra içkiler ve dondurucu soğuk için üst kata çıkabilirsiniz. 

Icebarist Club&Lounge’ta Resident DJ [Latebug] Mete Orhon’un performansıyla başlayacak gece, buz bardaklarda servis edilen içecekler ve bu akşama özel içkilerle devam edecek. 


Windowist Tower
Adres: Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak-İstanbul
Tel: 0212 214 70 00 
Metro istasyonu: İTÜ Ayazağa, Windowist Tower Çıkışı
Windowist.com



The Grand Tarabya'da Sevgililer Günü

The Grand Tarabya’da romantizm dolu akşama, The Brasserie restorandaki afrodizyak Sevgililer Günü mönüsü eşlik edecek. 

Mönü "İlk Görüşte Aşk" ismiyle sunuluyor. Mönüde Avakado ile servis edilen Kral Yengeç Salatası, Dana Yanağı Ravioli ve keçi boynuzu konsome; Ispanak Rulosu, Pancar Salsa ve Safranlı Kapari Sos ile servis edilen Levrek Fileto, yer alıyor. Yemeğin finalinde ise "Sadece İkimiz" adı verilen Vanilyalı, Hindistan Cevizli Pudding, tatlı olarak servis edilecek.

The Brasserie Restaurant’taki çift kişilik mönü özel seçilmiş şaraplarla birlikte 225 €.

The Grand Tarabya
Adres: Haydar Aliyev Cad. No: 154 Tarabya-İstanbul
Rezervasyon için: (0212)363 33 00




Le Meridien'de Sevgililer Günü

İstanbul'un en yeni otellerinden Le Méridien İstanbul Etiler'in manzarası nefes kesici. İnsan metropolde yaşadığını bu manzaraya bakınca çok daha iyi anlıyor. Otelin Sevgililer Günü için hazırladığı mönüye bu manzara eşlik ediyor. 

La Torre Restoran'da şefin atölyesinden seçilen en özel yemekler geceye lezzet katacak. Sevgililer Günü özel mönüsü ile şampanya ikramının yapılacağı gecenin fiyatı kişi başı 155 TL .

Le Méridien Istanbul Etiler
Adres: Cengiz Topel Caddesi No: 39 · Etiler Istanbul 
Tel: 0212 384 00 00
Lemeridienistanbuletiler.com




Pera Palace Hotel Orient Bar'da Sevgililer Günü

Orient Bar'da, Sevgililer Günü kutlaması tek bir gün değil, bir hafta sürüyor. Aşkı ifade etmenin en romantik yolu şampanya ve çilek 11-17 Şubat tarihleri arasında sunuluyor. Pera Palace Hotel, Jumeirah içindeki Orient Bar’ın gizemli atmosferinde iki kadeh Prosecco Şampanya ve sıcak çikolata kaplı çilek tabağı 65 TL. 

Pera Palace Hotel
Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu
Tel: 0212 377 40 00
Perapalace.com



A'jia'da Sevgililer Günü

Kanlıca’daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restoran olarak hizmet veren A’jia, Sevgililer Günü için misafirlerine özel lezzetler ve müzik ziyafeti sunuyor.

Boğaz manzarası eşliğinde bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenler için, backround müzik ve keman eşliğinde muhteşem lezzetlerle aşkınızı taçlandıracak romantik akşam yemeği kişi başı 175 TL.

A'jia
Adres: Ahmet Rasim Paşa Yalısı, Çubuklu Cad. No:27 Kanlıca İstanbul
Tel: 0216 413 93 53 -54




Gigi'de Sevgililer Günü

İstanbul Doors Group'un bünyesindeki Gigi'de Sevgililer Günü için Fransız esintileri taşıyan bir mönü oluşturulmuş, dilediğinizi seçebiliyorsunuz. Hemen uyaralım. Minimum kişi başı 125 TL. ödemeniz gerekiyor. 

GiGi
Adres: İstinyePark AVM No: 476-477-481
Tel: 0212 345 56 50




360istanbul'da Sevgililer Günü

360İstanbul ve 360East Moda, yılın en aşk dolu anı Sevgililer Günü için elektrikleri kapatacak ve mekanları sadece mum ışığının romantizmi aydınlatacak.

360İstanbul'da Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan menüde başlangıç olarak Pembe Füme Somon ile Pancar ve Keçi Peynirli çorba var. Ana yemekte iki farklı lezzet alternatifi var. Dil balığı ve Jumbo karides şiş ya da Bonfile Tikka şiş. 

Anadolu Yakası’nın gözde mekanı 360East Moda'da ise, Amsterdam Burlesque topluluğunun solistlerinden Shai Shahar, aşk dolu performans sergileyecek. 

360istanbul
Tel: 0212 251 10 42-43 / 0533 691 0 360
Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. No: 163, Beyoğlu, İstanbul

360istanbul East
Tel: 0216 542 43 50 - 51 / 0530 789 0 360
Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy / İstanbul





Cevahir Hotel İstanbul Asia'da unutulmaz bir Sevgililer Günü

Ödüllü aşçıları tarafından hazırlanan Sevgililer Günü mönüsü ve özel konaklama seçenekleriyle romantik bir Sevgililer Günü geçirmek isteyen çiftleri bekliyor. Cevahir Hotel İstanbul Asia, hazırladığı özel mönüyü, Tayla Koray Orkestrası’nın keyifli sahne performansıyla birleştiriyor.İlk Görüş, Aşka Davet, Sevgi Tutulması, Unutulmaz Birliktelik, Tatlı Kaçamaklar isimlerinden oluşan mönülerin yanında, Tayla Koray Orkestrası gece boyunca geçmişten günümüze gelen en güzel aşk şarkılarıyla çiftleri romantizmin doruklarına çıkarmayı amaçlıyor. Yemek süresince yapılacak olan çekilişlerle de misafirleri küçük sürprizler bekliyor. Gecenin sonunda konaklama yapmak isteyenlere özel paket programlar sunan Cevahir Hotel İstanbul Asia, romantik oda süslemeleri, günün yorgunluğunu atmayı sağlayacak spa merkezi ve Türk hamamıyla bu özel günde konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. 





0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar