Navigation Menu

İndirimli Turlarda Hayat Var


Gezmek; kimimiz için bir gereklilik kimimiz için bir hayal olsa da, şüphesiz ki bu durumun
en önemli boyutu; maddi temeller. "Gerçek bir gezgin, seyahatini en ekonomik yoldan yapandır" sözüne katılmamak içten bile değil. Ancak ekonomik bir tatil istiyorsanız; aylar öncesinden araştırmalarınızı ve planlarınızı yapmanız gerekiyor.

Örnek vermek gerekirse, kış mevsiminde tatil yapmak istiyorsunuz diyelim. Tatil için Bansko'yu seçtiniz mesela. 

En az 6 ay öncesinden uçak biletinizi almalı, kalacağınız yerleri hesaplamalı, Bansko'ya nasıl ulaşacağınızın planını yapmalı ve nerede, ne yiyeceğinizi ayarlamalısınız. 

Tabi yeteri kadar vaktiniz varsa. 

Gezinizin hem sizi uğraştırmamasını, hem de hem ekonomik olmasını istiyorsanız; çok hesaplı olan Bansko kayak turları seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Özellikle bazı tur şirketlerinde erken rezervasyon dönemlerinde çok iyi tatil fırsatları yakalayacağınızı eklemek isterim.



Yurt dışı turu yerine, yurt içinde gezmekten yanaysanız eğer, Batı Karadeniz turları eğlenceli ve doğa ile iç içe olabileceğiniz keyifli bir alternatif olabilir. 

Burada yapacağınız planlar daha basit olacaktır. Kendi dilinizi kullanacağınız için, yer ve yön bulmak konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Karadeniz turu yapmak istiyorsanız elbette ki en güzel dönem bahar ayları. Özellikle Mayıs ayı, Karadeniz gezisi için en ideal zaman.



Ailece gezmek için en ideal seçenek: Bayram turları

Bayram gelenekleri her yıl değişiyor. Artık insanlar bayramlarda bir araya gelmek için bir aktivite düzenliyor ya da var olan etkinliklere ailece gidiyorlar. Bayram turları işte bu noktada devreye giriyor.

Hem bayram tatilinizi hep birlikte değerlendirme fırsatı buluyor hem de sevdikleriniz ve ailelerinizle birlikte unutulmaz anılar biriktiriyorsunuz. 

Seyahatle kalın...

0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar