Navigation Menu

SEVGİLİ GÜNLÜK / 18.07.2013


       Sevgili günlük; ne zamandır sana yazmamışım... Şu son hafta hayatımın en çok hatırlanacaklar listesine en ön sıradan girmeyi başardı. 


Sürprizler, helikopterle yolculuk, boğaz manzarasında uyanmak, denizin ortasında yemek..vs say say bitmiyor. (Sürpriz evlilik yıldönümümüz için; tıklayın) Sevdiceğime süper düşünceli bir erkek olduğu için bir defa daha teşekkür etmek isterim.

Şu aralar tüm bayanlar ona hayran, erkekler ise bir kaşık suda boğabilir. Trip yapanlar var, çıtayı niye yükselttin diyenler, ya da eşlerinden “sen bizim evlilik yıldönümümüzde sadece kuru bir çiçek aldın” diye zılgıt yiyenler... Hepsi gıcık olmuş Metin e :)

Bugün teyzemin biricik torunu ile tanışmaya gideceğiz, bakalım yakışıklı Çınar bana dudağının kenarı ile gülümseyecek mi, agulu gugulu bir karşılama bekliyorum ondan.

Laf açılmışken ;
 Bebekli annelere her zaman " ayy çok şirin kaç yaşında bu" diye sormaya korkarım, cevabı beni saatlerce düşündürmeye yetiyor çünkü;  27 aylık !!!

Da daaammm. 
Eee nasıldı hesap! Böl 12 ye hımm 2 yaş elde, geriye ne kaldı 3 ay daha, hımm buldum, buldum yuppiii 2 yaş 3 aylık. Tabii , bulana kadar arkadaşın konuştuğu hiç bir şeyi dinleyemiyorum , ben orada kalmışım. Sadece kafa sallıyorum ki, hesabı tutturayım. Sanki havuz problemi çözüyoruz.

Yani diyorum madem 27 aylık dedin sus di mi.. Ondan sonra yok kayınvalidenmiş, yok eşinin doğumda taktığı bilezikmiş, nasıl laf yetiştireyim sana, hesap kitap yapıyoruz şunun şurasında.

Arkadaş çözemedim, bu eziyet niye. "2 Yaşında" de anlayalım, yokkk illa 27 aylık. Sanki nüfus memuruyum, resmi işlem mi başlatacağım o 3 ayı bilmezsem.

Böyle dedinmi de cevap hazır, “ee öyle demeyince tam yaşı olmuyor”. Ehe ehhhe



Valla ben bu güne kadar kimsenin yaşını ay olarak hesaplamadığıma göre, bu ay sorunsalı hamileyken empoze ediliyor demek ki. Tamam hamileyken hesapla zaten yıl diyemeden bitiyor, ama devamı neden...

Düşünsene ;
 -“Özlem kaç yaşındasın?”
-394 aylığım :O 


Huuu çok bilmiş bebek annesi çöz bakalım şimdi bu problemi, ben de anlatmaya devam edeyim. "Havalar ne sıcak", "sevgilime bugün ne pişirsem", "tatilde nereye gidiyorsun"  huuu anne cevap versene muhabbet tıkandı :P

Ya sen böyle takıldığıma bakma, ben de ileride, aynı nane olurum. Hatta abartabilirim bile;  benim kızım 352 günlük, hadi hadiii.

Bu ara fazlaca bebek muhabbeti ettiğimden anlıyorum ki , bu konuda kararı vermişim, yatmış aklıma, Mira bebek istenmekte. 

Habire de Mira yazıyorum eğer ki erkek olursa bana accaip trip yapacak, "sen zaten kız istemişsin" hiç "Lütfullah" dememişsin, Mira da Mira tutturmuşsun :)
"Sana dondurma alayım mı" "hangi parka gitmek istersin"  Çözdük bu problemi de :))


Bebeği düşünüyorum düşünmesine de, baba kısmı biraz karışık. Şu kısımda anlaşalım; dünyanın en sevgi dolu, en üzerine titreyen, herkesin gıpta ile bakıp "keşke benim de babam böyle olsa" dedirtecek türden bir ebeveyn olacak, şüphesiz

Düşündüğüm şu ki; benim sevgili pimpirikli, hem de epeyce. Nereden mi anladım:), 2 gün önce;

Ö=Bebek olunca, pusette yatsın, yanımızda durur.
M=Saçmalama, ya evi su basarsa, çocuk öyle aşağıda pusette . Mümkün değil. 
Ö=E tabii ki canımın içi haklısın (inatlaşmanın ne alemi var, basar basarrr; su bu)


Bebeğe biraz ara verelim de tatile geçelim. Bu sene Ege den Akdeniz e kıyı kıyı seyahat etmeyi düşünüyoruz. 2 hafta boyunca, Bodrum, Datça, Marmaris, Fethiye, Kaş, Antalya yol üzerindeki en keyifli koylara girip, gönlümüze serserilik yaptırıp, eğlenmeyi düşünüyoruz.

Fakat elbet bu özellikle bayram sezonu zor oluyormuş. Önce bir program çıkarıyorsunuz, hangi gece nerede kalacaksınız, kaç gece olacak, tek tek en güzel oteller aranacak, yer ayrılacak. Bayram olmasa ne güzel; hiç yer ayırtma bas git, gönlün nereyi isterse konakla. 

15 gün sonra yollarda olacağız inşallah, umarım bitmesini istemeyeceğimiz güzellikte bir tatil olur. Hem bloguma da bol bol yazı konusu çıkar. Hatta laptop umu yanımda taşımayı teklif edeceğim sevgiliye, bakalım tepkiye göre belki de online yayın bile yapabilirim. 

Huzur veren tüm güzellikleri fark edip gönlümüzce yaşayabilmemiz dileğiyle...

Bugünün hatırlanacak kelimesi ; Tatil

İlginizi çekebilecek diğer günlük yazıları;

0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar