Navigation Menu

SEVGİLİ GÜNLÜK / 15.04.2013


Güneşin çıksam mı yoksa bir görünüp kaybolsam mı oyunundan siz de kısa kollu mu giysem yoksa hırkamı tercih etsem ikilemine düştüyseniz işte yaz geliyor demektir.

Gardrobunda minilerini en üstte hazır bulunduran bir takım arkadaşlar var aramızda, güneş cee’ee dediği an minicik şortlar, bantlı ayakkabılarıyla ortada dolanıp, ulen ben neredeyim, kardan adam gibi mi görünüyorum tribine sokuyorlar insanı.

Kuzum daha Nisan! nedir acelen, elbet kavrulacağımız ve yeter artık çıplak gezmek istiyorum diye mızırdanıp, sevgilinin kıskançlıktan elini 3 sn bile bırakmadığı günler koştura koştura gelecek, doğarken bunların içine elektrik sobası konmuş zaar*, geçen cafede benim üstümde hırka titrerken, karşımda mini etekli, askılı bir abla oturuyordu, bacım sen nerenin ürünüsün, -40 tan mı düştün buralara, kendimizi soğuk kanlı ilan ettik sayende, bilgine.

Sevgili; cömertlik ve kibarlık timsali olup, internetten en sevdiğim en istediğim telefonun siparişini verdi, gözüm yollarda MNG kuryesini beklememin sebebi budur, Allah yakın zamanda kavuştursun bizi inşallah, Amin

Bu ara işti güçtü, sevgilimin kursuydu, eğitimiydi derken yeterince gezemediğimizi bozulan psikolojim, aldığım 700 Gram ve ne zamandır blogumda eksikliği hissedilen  gezi yazılarımdan anlamak mümkün.

İşe hemen bir el atıp Cruise Turları araştırmaya başladım, neler var neler , Karayipler Turu, İtalya, İspanya ve İbiza lı Akdeniz Turu, offf Özlem in bittiği an bu andır. Beni sardı mı bir heyecan, tabii aynı tepkiyi sevgiliden beklemek yanlış di mi , o ölçer, tartar, yeni fikre alışır öyle tepki verir.

Ben uçuşa uçuşa veriyorum sayfalarca çıktıyı sevgiliye , da da daaammm ilk tepkisi her zamanki gibi üstünkörü, bakarız, inceleyelim, konuşalım gibi cevaplar alınca , sevgilim bu fikre alışana kadar onu karşıdan izlemeyi tercih edeceksin. Üstüne vardın mı ters teper fakat ipin ucunu bıraktın mı da bu fikir unutulur gider. Politikacılar gibi nebze göre şerbet vermek lazım.

Planlar yavaş yavaş şekilleniyor, eğer ki bir aksilik olmazsa, Mayıs sonu gibi birkaç günlüğüne Midilli ye kaçılacak, Bodrum da balık tutmaya gidilecek, Gülçinlerle önce Kız kulesinde ardından da Çeşme de buluşulacak, fırsat bulursak da Batman dan Hamza nın gelin, barış çubukları yakılmışken sizinle bir Urfa yapalım teklifi değerlendirilecek, benim için kesin, sevgilimin nazlanmakta olduğu Cruise gezisine cuup diye balıklama atlanacak. (belki de Mira , İbizanın muhteşem manzarasını sever de geri dönüş yolunda bize eşlik eder, hiiiiç belli olmaz)

Her neresi olursa olsun sevgilinin o sıcacık eli tutulacak, sadece dikkatli bakılınca fark edilen koyu yeşil gözleri hayranlıkla seyredilecek, sürekli makina gibi ee şimdi ne yapsak diye çalışan, sırma saçlı baş , o güzel omuzlara yaslanacak, gerisi teferruat...

Bugünün hatırlanacak kelimesi : Sabırsızlanmak


*öyledir herhalde nin izmircesi (bkz Ekşi Sözlük)


Diğer Sevgili Günlük yazıları için tıklayın!

2 yorum:

  1. Sabırsızlıkla bekliyorum Cnm planlar hazır da inşallah aksilik çıkmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah çıkmasın, çıkarsa da başka bir yol buluruz görüşmek için :)

      Sil

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar