Navigation Menu

SEVGİLİ GÜNLÜK / 07.02.2013


Sevgili Günlük, Saat sabahın 06:00 sı.
Şu uykusuzluk problemi de olmasa 04:30 da kalkmak güzel, güne erken başladığın için bütün gün sana ait, işten 15:00 de çıkınca o fazladan 2 saate bir sürü şey sığdırabiliyorsun.
Tabii benim dün yaptığım gibi eve gidip kurs saatine kadar uyuyarak geçirmezsen. Bu tempo zamanla yoruyor insanı elbet.

Yoğun geçiyor bu aralar hiçbir şeye yetişemiyorum sanki, yeğenimle vakit geçirmem lazım, kuaföre gitmem lazım, neredeyse banyo yapmaya fırsat bulamıyorum. Ama ne yapıyorum diye düşününce cevap da yok . Herşeye yetişmeye çalışınca hiçbir şeye yetişilmiyor.

Dün eve gelince ne zamandır yapmak istediğim saç bakım maskemi hazırladım. Vitamin kapsülleri, zeytinyağı, badem yağı, yumurta sarısı ve geceye damgasını vuran sarımsak.

Önce Israrlarım sonucu kuzu kuzu önüme oturan sevgilimin saçına sürdüm, ardından da sevgilim bana. Ama sarımsağı ateşte biraz tutup, kokusunu çıkarmayı unuttuğumdan, ev buram buram sarımsak kokmaya başladı, ama ne kokmak öyle böyle değil.

Fiziki durum şu; Yoğun bir koku eşliğinde, saç tellerimizde beyaz beyaz sarımsaklar var ve kafalar yağlı.

O an kapı çalıyor, sevgilimle göz göze geliyoruz, kim bu şanslı kişi diye, çünkü kim gelse düşüp bayılacak.

Allah tan kardeşim karşımızda; çaktırmadan aramızda belli bir mesafe bırakma gayreti içinde yavrukuşum. Saçımızı sarmadığımızdan, Mehmet’in elini koyduğu yerden sevgilimin saçından düşen sarımsaklar fırlayınca “nerden düştüm buraya”  bakışı seçilebiliyor yüzünden.

Bir süre sonra koku eşiği yükselince oturup film seyrediyoruz. 15 gün sonra yeniden tekrarlayacağız, bakalım bu defa şanslı konuk kim olacak. Kesinlikle yapılmalı, saçlardaki etkisi hemen fark ediliyor.

Sevgililer günü yaklaşınca alacağım hediyeyi düşünmeye başladım, off bu erkeklere hediye almak neden bu kadar zor. Sevgilim mesela hiç zorlanmıyor, her daim almak istediğim onlarca şey var çünkü. Hepsini de söylüyorum, iş onu bulmaya kalıyor sadece.

Oysa ben! dertli ben! Ne alacağımı bulsam da herşeyi beğenmez ki, pimpiriklidir biraz. O yüzden genelde hadi sen seç ben alayım diye tutturuyorum, gelen ilk cevap fiks: “benim herşeyim var ki” (sanki bizim yok! Bu da benim fiks cevabım), İkinci cevap da : Çorap al bana yeter. (2 çekmecesi full çorap dolu)

Annem İstanbul a her gittiğimizde mutlaka 3-4 çift yeni çorap veriyor, sevgilim yırtılsa bile malından kolay kolay vazgeçmeyen biri olduğundan sanırım yakında ona özel çorap dolabı yaptırmamız gerekecek.

Sevgililer gününün bizim ilişkimizde anlamı büyük, sevgilimin uzun uğraşlardan sonra beni ilk öptüğü gün, aslında o çalışmalarını anlatsam gülmekten karnımız ağrıyabilir ama bizim evdeki RTÜK izin vermez ki L

Hiç anlamıyorum zaten, millet adam öldürüyor çıkıp gururla anlatıyor, ama birbirine aşık 2 insanın herkesin yaptığı en doğal sevgi hareketini yapması; yok ayıp yok günah. Benim ahlak kriterlerime ters arkadaş. Ama işte elalem ne der lafı var ya asıl bizi bitiren cümle bu.


Bugünün hatırlanacak kelimesi : Koku

0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar