Navigation Menu

SEVGİLİ GÜNLÜK / 06.02.2013


       Sevgili Günlük, yoğun geçen bir günün ardından nihayet yazabildim. Evlendiğimizden beri parça parça ev ziyaretine gelen tanıdıklarım oldu, bu akşam da teyzemler ve kuzenim Duygu evimize misafir oldular. Bayağı curcunalı ve bol muhabbetli bir geceydi anlayacağın.

Her yeni evlinin baş görevi düğün cd lerini misafirlerine izletmektir. Biz de geleneğe uyduk. Aman yarabbim cd de kendini görenler, beğenenler, eleştirenler, , aaa şuna bak ne takmış diyenler, dedikodular gırlaaa. Hani "Click" filminde "Adam Sandler" uzaktan kumadayla sesleri kısıp, zamanı ileri alabiliyor ya kardeşimle göz göze gelip o sahneyi canlandırmak için kumandayı bizimkilere doğru tuttum çoğu zaman, ama nafile, bizim kumanda bozuk sanırım.

Evde çıkan uğultu için, barlarda olduğu gibi tabela asmak istedim duvara, "İçerideki ses düzeyi, insan sağlığı için zararlıdır" şeklinde !

Neyse dün akşamdan top şeklinde fincan kadayıflarını hazırlamıştım, bugün de Silori (tavuklu, cevizli yufka sarması) pişti görev tamamdır. Hepsi de gayet lezzetliydi, tabii benim için vazgeçilmez sarmaları da teyzem ve annem bütün gün oturup sarmışlar, ellerine sağlık. 

Hazırlık yaparken bloga koymak için tüm aşamalarını fotoğraflamıştım, fakat bi aksilikten ötürü fotoğraf makinamdan silinmiş. Tekrar yapayım diye sevgilimin komplo düzenlediğini düşünmekten kendimi alamıyorum . Yani tarifler başka bahara kaldı ...

Güzel bir geceydi benim için, sevgilim de süper bir ev sahipliği yaptı, onunla gurur duydum . Güler yüzlüydü ve her konuda yardımlarını hiç esirgemedi benden, çok doğru bir seçim yapmışım her geçen gün bunu daha da iyi anlıyorum.

Kardeşim yine her zamanki gibi spordan çıkıp, silori ve kadayıfın içine düştü, kolunu kıpırdatacak hali yok ama mide hiç hız kesmeden çalışıyor maaşallah. Önceki gün börek, ondan önce mantı... gidişat süper

Kurabiye kursuna gitmek istiyorum, İzmir de buldum bir yer hafta içi ama olsun sanırım işten izin alıp gideceğim. Artık ben de minik poşetler içinde şirin şirin kurabiyeler götürmek istiyorum tanıdıklarıma. İleride kızımın okuluna da götüreceğim o da mutlu olacak, her şey Mira için yani :)

Bugünün hatırlanacak kelimesi : Yorgunluk


2 yorum:

  1. eee kolay değil misafir ağırlamak hele bizim gibi olursa ama yaptıkların servisin ve bize karşı olan davanışın daha doğrusu davranışınız harikaydı seninle bi kez daha gurur duydum canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim teyzecim sizleri ağırlamak büyük keyifti

      Sil

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar