Navigation Menu

İnternetten Seyahat Sigortası Nasıl Alınır?

seyahat sigortası, sigorta, gezi, seyahat, nereye gitmeli, vize, tur, poliçe

Dünyayı keşfetmek kadar özgür hissettiren çok az şey vardır.Özgürlük kadar
mutlu eden, tedavi eden,
ilham veren başka bir duygu da yok gibi.

Seyahat etmeyi seviyor, iş için yapılan seyahatlerden ya da gezi amaçlı turlardan hoşlanıyorsanız seyahatin bazı riskleri olduğunu da biliyorsunuzdur.Yolculuk dönüşlerinde ilk kez denediğiniz yemekler, ülkenizde göremeyeceğiniz farklılıklar ve tüm bunların sunduğu keyifli anılar kadar küçük kazalar, hastalıklar, alerjiler, kayıp ya da çalıntı eşyalar da seyahate dahildir. Yolculuğun kendisinin heyecan ve risk kaynağını olduğunu bilerek çıkacağınız seyahatlerinizden önce online Seyahat Sigortası alıp, güvenle ve içiniz rahat olarak yola çıkabilirsiniz. Peki internetten Seyahat Sigortası nasıl yapılıyor?

     Ülkemizde Seyahat Sigortası yapmaya yetkisi olan sigorta şirketlerinin pek çoğu kısmen ya da tamamen online hizmet sunuyorlar. Tüm bu güvenilir sigorta şirketlerinden aynı anda bir kaç dakikada teklif almanızı ve tamamen online olarak Seyahat Sigortası yaptırmanızı sağlayan alt yapının adı ise seyahat123.com. Sisteme girip, üye olup, teklifleri inceleyip, online olarak Seyahat Sigortanızı sadece 3 adımda satın alabilirsiniz.
     Güvenli, kolay, hızlı bir online Seyahat Sigortası hizmeti sunan seyahat123.com, ülkenin en güvenilir sigorta şirketlerinden sizin için teklif alıp dakikalar içinde karşılaştırmalı bir sistemle listeler. Böylece en uygun seyahat sigortasına dakikalar içinde ulaşabilirsiniz.

seyahat123.com Hangi Sigorta Şirketlerinden Teklif Alıyor?
Keşfetme heyecanını güvenli seyahat fikriyle birlikte sunan seyahat123.com, ülkenin en güvenilir seyahat sigortası şirketlerinden teklif alır. Sadece en geniş ve en iyi teminatları sunabilen, hasar ödeme konusunda en duyarlı ve detaylı kapsamı sağlayabilen sigorta şirketlerinden teklif alır.

İnternetten Seyahat Sigortası Yaptırmanın Avantajlarıyla Tanışın!
Bazı ülkeler vize başvuru sırasında sizden bir vize şartı olarak Seyahat Sigortası isterler. Hatta söz konusu sigorta için teminat alt limiti de belirlerler. Bununla beraber, gideceğiniz ülke Seyahat Sigortası şartı aramıyorsa ya da ülke içinde seyahat etmeyi düşünüyorsanız yine de mutlaka Seyahat Sigortası yaptırmalısınız. Çünkü sigortanın amacı bir prosedürü yerine getirmek değil size ihtiyaç duyduğunuz anlarda teminat ve güvence sunmaktır. Seyahat Sigortası yaptırmak için ofisten izin almaya ya da dışarı çıkıp sigorta şirketlerini dolaşmaya vaktiniz yoksa oturduğunuz yerden online olarak sigortanızı satın almak size oldukça keyifli bir konfor sunabilir. Söz konusu zaman kazandıran konfora ek olarak internetten Seyahat Sigortası işlemlerini tamamlamak üzere seyahat123.com’u kullanarak en uygun fiyatlı sigorta teklifine kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik online olarak yaptığınız işlemlerde mailinizde ya da bilgisayarınızdaki dosyalarda poliçenizi saklayabilirsiniz. Böylece dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman poliçenize ulaşabilirsiniz.

İnternetten Seyahat Sigortası Yaptırmak Güvenli mi?
Daha güvenli ve keyifli bir seyahat için yaptıracağınız Seyahat Sigortası ya da Seyahat Sağlık Sigortası, internet üzerinden yani online olarak da yapılabilir. Ayrıca lisanslı bir sigorta şirketinden yapıldığı sürece  internet üzerinden ya da sigorta şirketinin ofisinden yapılması güvenlik açısından bir fark yaratmaz. Seyahatin keyfinin kaçmaması için ülkenin en güvenilir sigorta şirketlerinden sizin için teklif alan seyahat123.com, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığından lisans almış bir yetkili sigorta aracısıdır. Ayrıca ödeme sayfasında dünyanın en güvenli ödeme sistemlerinden birini kullanır.



1 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar