Navigation Menu

GÜNEŞ KORUYUCU (RENKLİ)



Dermalogica'nın Ultra Sensitive Faceblock adlı renkli nemlendiricisi 25 SPF içeriyor. Hem cildinizi güneşe karşı koruyor hem de cildin renk orantısızlıklarını kapatıp ışıltı veren renklendirme içeriyor.

Sevgilinizle plaj programı yapmışsınız, ama hiç makyajsız çıkmak da imkansız :( Kışın işimiz kolay sür fondoten i, pudrayı işlem tamam ama yazın???


Güneşte fondoten de pudra sürmek tam bir işkence, toz toz olmuş ya da yağlı, parlak bir cilt tüm erkeklerin sanırım ki en nefret ettiği görüntü, heyyy ben deli gibi hazırlandım diye bağırır çünkü. Bu ürün tam olarak kapatma sağlamayacak fakat cildinize ışıltı verecek, canlı bir renge kavuşturacak, bakımlıyım diye göz kırpacak sevgilinize.

Sizin de cildiniz benim gibi hassas ise lekelerden korumak için sürdüğünüz her damla güneş kremi size de sivilce olarak geri dönecektir. Yok yok hemen asmayın suratınızı işte size sihirli formül. Her sabah Dermalogica dan birkaç damla  sürüyorsunuz 25 koruma faktörülü güneş kremi, bakım kremi ve az kapatıcı bir fondöten olarak o size tüm gün hizmet ediyor.

Yağsız ve kolayca dağılan bir yapısı olduğundan çok az kullanmanız yeterli, cildiniz hemen içine çektiğinden, herhangi bir yapışıklık, gerilme ve rahatsızlık hissi olmadan kullanabiliyorsunuz. Ufacık tüp sizi korkutmasın; az miktarlarda kullandığınız için çoook uzun süre size arkadaşlık edecektir.

Bana lazer epilasyon a gittiğim estetik doktoru önermişti, her gün keyifle kullanıyorum. Ne yapmalı diye düşünen bayanlara duyurulur. Ben yanlış hatırlamıyorsam 90 TL ye almıştım

Peki kimdir bu Dermalogica derseniz;

1986 yılında ABD merkezli olarak kurulan bir dermokozmetik markası olan Dermalogica, dünya kadınlarının en çok tercih ettiği bakım ve güzellik formüllerine imza atmıştır. Günümüzde 80’nin üzerinde ülkede kadınlara sağlıklı dermokozmetik ürünleri vaat eden marka, bugüne dek birçok farklı ulusal ve uluslararası organizasyondan 300’ün üzerinde ödül almıştır.  

Los Angeles’ta kurulan ve hızla ABD genelinde her yaştan kadının tercihi olan ürünler geliştirerek adını dünya çapında duyuran dermalogica, her zaman işe yaradığından emin olduğu bileşenleri kullandığını iddia eden ve bu nedenle de ürünlerinin kadınların istediği amaca ulaşmasına yardımcı olacağını söyleyen bir markadır. Dünya çapında cilt bakımı konusunda deneyimli uzmanlarla çalışan Demalogica, ülkemizde de kadınlara birçok farklı ürün sunmaktadır. 

Işıltılı ve sağlıklı cildinizle kendinize güveniniz daha da artsın.

Dışarıdaki soğuk havaya rağmen, keyifli bir yaz dilerim...

Güzellik/Bakım ile ilgili diğer yazılar için tıklayın!


0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar