Navigation Menu

CUMARTESİ KEYFİ / AMRİTA SPA


Sevgilimin doğum günü hediyesi olan Amrita Spa keyfine bu hafta sonu fırsat bulup en sonunda gidebildik. Çok kısa özetlemem gerekirse; lüks, rahatlama, keyif...

Sevgiliye doğum günü sürprizi için tık tıklayın!

Soyunma odasına alınıyoruz, kilitli dolaplara kıyafetlerimizi bırakıp, bornoz , terlik moduna geçişimiz gayet hızlı oluyor, şöyle bir göz atıyorum, her şey düşünülmüş, saç kurutma makinesinden, duşta bulunan Molton Brown markalı İngiliz cilt bakım ürünlerine, koltuk altı deodorantından, mayo kurutma makinesine kadar.

Kutlama paketi satın almış olduğumdan, kişiye özel odamızı kullanacağız, Biz 1 saatlik kullanım süremizi masaj öncesi ve sonrası yarımşar saat olarak böldürdük.

Merdivenleri çıkarken dua ediyorum hayallerimdeki gibi olsun diye, kaygılar gereksizmiş; odaya ilk adımı attığım anda büyüleniyorum sanki. Siyah, pırıl pırıl taşların arasında ışıklandırılmış köpük köpük bir jakuzi beni benden almaya yetiyor. 


Masaj yataklarımız, buhar banyomuz, ve tek kullanımlık iç çamaşırlarımız bizi beklemekte. Kapı sadece içeriden açılabiliyor, o yüzden olabildiğince rahatız



Jakuziye giriyoruz, elimizde şampanyalar, ve bu sene yediğim en lezzetli çileklerin de bulunduğu devasa meyve tabağı ile birlikte , bu ne keyiftir yarabbim, kendimi Angelina Jolie gibi hissettim.


Köpüklerle oynaşarak, bol bol fotoğraf çekilerek ilk yarım saati tamamlıyoruz. Fonda sakin ve güzel müzikler, yanınızda sevgiliniz, itiraf etmeliyim müthiş iç gıdıklayıcı bir oda burası :)


Masör kızlar geliyor, biri uzakdoğulu -ki sevgilime o masaj yaptı, diğeri Türk. Başta bizim kızlar ne anlar dedim içimden ama beni fazlasıyla utandırdı, tam anlamıyla muhteşemdi.

Tabii ben bu arada çaktırmadan sevgilimi kesiyorum. Hani yüzünüzü içine koymanız gereken (ki bu şekilde yere bakıyor olacaksınız) kısma ben başımı yan koyuyorum,rahatça görebileyim diye. Saçlarım yüzümü örttüğü için dikizlediğimi anlayamıyorlar :)


Bir ara dikkat kesiliyorum okşuyor resmen sevgilimi, hoop noluyor orada; hemen saçlarımı da çekiyorum yüzümden, bak gözüm üstünde mahiyetinde !!!

E madem bu kadar rahatsızsın ne diye kendi ellerinle götürdün masaja diyeceksiniz, işte onun yanıtını ben de bilmiyorum, yaptık bir eşeklik işte :)

Ayakları gözüken kişi ben oluyorum bu arada :)

Odanın sonuna kadar keyfini çıkardıktan sonra, mayoları giyip doğğruca kapalı havuz da alıyoruz soluğu. Bonelerimizi veriyorlar, havuzda bir kaç tur attıktan sonra sıcak-soğuk jakuzilerde elimizde taze sıkılmış portakal suyu sohbet edip o günü değerlendiriyoruz. Sevgilim mutlu, hediyemi çok beğenmiş, e tabi O mutluysa Özlem havalara uçuyor :)



İnsanın arada böyle kaçamaklar yapıp kendini şımartması çok güzel, yılda birkaç defa tekrarlamaya karar veriyoruz.

Bayanlar aklınızda olsun; erkekler masajı seviyor, hele şımartılmayı (çaktırmasalar da) bayanlardan daha çok istiyorlar. Sevgilisine hediye almayı düşünenlere duyurulur.


Fiyat ne diye soracak olursanız ;

Özel oda: 150 TL (1 saatlik kullanım) ,
Buna ek olarak seçtiğiniz masaj ücreti (kaç dakika ve hangi masaj olduğuna göre fiyatlar değişiyor)

Biz 50 dakikalık İsveç masajı yaptırdık. (2 kişi 260 TL)
Toplamda 410 TL ödeme yaptık.

Amrita Spa ile ilgili bilgi almak için; 

Masaj fiyat menüsü için;



Sevdiklerinizle mutlu anlar paylaşmanız dileğiyle....

İlginizi çekebilecek diğer yazılar;
  1. A.MENDERES HAVAALANINDAN...
  2. ALİAĞA - İZMİR
  3. BEN GELDİM...
  4. BUTİK KURABİYE - NÜANS TİCARET
  5. BİZ NASIL AŞIK OLDUK !!!
  6. DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ....
  7. DÜĞÜN DAVETİYESİ
  8. DÜĞÜN HAZIRLIKLARI...
  9. DÜĞÜN İÇİN SLAYT GÖSTERİSİ
  10. DİNİ NİKAH...(EVLENİYORUZZZ)
  11. EV-LE-Nİ-YO-RUUUUMMMMM...
  12. EVLENİNCE İLK DEFA ANNE DEMEK...
  13. EVLİLİK TEKLİFİ, KIZ KULESİ VE AĞVA...
  14. EVİMİN DEKORASYONU GELMİŞ
  15. Hissetmek
  16. KIZ İSTEME MERASİMİ
  17. KURABİYE AŞKINAAAAA....
  18. LAZER EPİLASYON HAKKINDA HERŞEY
  19. SEVGİLİYE HEDİYE...
  20. Sevgiliye sürpriz video ...
  21. YILBAŞINDA BURCU GÜNEŞ NASILDI..
  22. YÜKSEK YÜKSEK TEPELERE...
  23. ÖZLEM & METİN NİŞAN TÖRENİ...
  24. ÖZLEM PILATES YAPIYOR


6 yorum:

  1. merhaba, yazınız müthiş. benimse bir sorum olacak otelin havuzuna aylık ğyelik yapmayı düşünüyorum ama bana biraz küçük göründü havuzda rhatlıkla bir kaç kişi yüzebiliyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim :)evet havuz cok buyuk degil yaklasik 3 kisi yanyana rahatlikla yuzer diye dusunuyorum

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar sevgilime dogum gunu surpruzi dusunurken tam yazinizi okudum ve cok yardimci oldu gercekten cok tesekkurler size sorum 2014 yilindan sonra tekrarladiniz mi acaba bu kutlama odasi paketine ulasabilir miyim hala bir bilginiz var mii?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir daha gitmedik telefonlarindan bilgi alabilirsiniz. Surpriz icin sahane bir yer ;)

      Sil

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar