Navigation Menu

SEVGİLİ GÜNLÜK / 10.02.2013


Sevgili günlük; zaman o kadar hızlı geçiyor ki hafta sonunu İstanbul da göz açıp kapayana  kadar bitirdik. 3 aydır ailemizi görmediğimizden çok mutlu ayrılıyoruz.

Dün akşam annem de biraz hava alsın diye hep beraber sinemaya gittik, Hükümet Kadın fimine.  Bir kaç sahne dışında beni çok güldürmedi. Demet Akbağ olmasa izlemeye gitmek anlamsız bence.

Sinema da Mısır almaya sevgilimden 2 adım önde giderken genç bir çocuk önüme geçti "pardon nereye gidiyorsunuz "diye sordu, tam ağzımı açmıştım ki sevgilim 40 Panter gücünde yanımızda bitti.

Sevgilim çocuğa "merhaba" deyince çocuk tanışıyorlar sanıp "aaa abi merhaba nasılsın" diye cevap verdi, ama gözlerindeki parçalarım seni bakışını görünce bunun bir kıskanç erkek merhaba sı olduğunu anca idrak etti sanırım.

"Karıma birşey sordunuz ben yardımcı olayım " deyince popcorn alacağız diye müzik grubunun bölümüne yanlışlıkla girdiğimizi, çocuğunda bize yardımcı olmak istediğini anlıyoruz. Tabii sevgilimde geri adım yok, arkamızdan pis pis sırıtıyor diye gidip kafa falan atmak istiyor çocuğa.

Ben hem kocasından korkan pısırık kız ile psikopat sevgilisi imajı yüzünden kızıyor hem de gülmekten kendimi alamıyorum. Buradan yazayım bari affet bizi genç arkadaş bir yanlış anlama olmuş:) neyse sevgilimin son cümlesi ile  bitireyim yazımı " karıma ancak ben yardımcı olabilirim"

Bu günün hatırlanacak kelimesi : Kıskançlık

0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar