Navigation Menu

SEVGİLİ GÜNLÜK / 01.02.2013


Sevgili günlük şu an saat 06:48 ben masamın başında işteyim, uyanığım güyya ama gözümü bile kırpsam o göz kapakları şımarıklık yapar da bir daha açılmaz diye korkuyorum. Nescafe bu gibi durumlarda en büyük kurtarıcım oluyor ama şimdi onu da yerinde bulamıyorum.

Dün gece yarısına kadar caanım kardeşimin bulduğu şeytan üçgeni filmini seyrettik (Bundan dolayı aklımda olsun filmler Mehmet e seçtirilmeyecek.) Arkadaş, adamlar 30 dakika film çekmişler 2 saat aynı sahneyi tekrar tekrar izlettiler , filmin sonuna kadar aynı döngü devam ediyor, e beğenmedin de niye sonuna kadar izledin dersen, tabii insan merak ediyor bu kadar saçma bir filmin sonunu adamlar nasıl bağlayacak diye

Web tasarımı kursumun 2.dersi çok keyifli geçti, html etiketlerini öğrenmeye başladık blogumu güzelleştirmede çok faydası olacak gibime geliyor. 

Sevgilim çok destek blogum konusunda aslında her konuda destek, dersek daha doğru olur sanırım. Bana tanıdığı özgürlük, sağladığı lojistik destek ve gösterdiği sonsuz sevgi için ne kadar teşekkür etsem az . Kendimi tam anlamıyla onun yanında buldum ben. Hep eksikmişim de tamamlanmışım gibi, Celal ile Ceren filmindeki replik gibi (Sen benim yaptığım puzzle ın en son parçasısın sen olmazsan bu puzzle asla bitemez, en değerli olan sensin o yüzden)

İşten çıktıktan sonra annemi de alıp eve halı bakmaya gittik, evleneli 6 ayı devirdik ama hala fırsat yaratıp gidip halı beğenemiyoruz. Hazır evlilik kararı almışken uzamasın diye apar topar evlendirdikleri için, koştur koştur herşeyi tamamlamaya çalışırken böğğkk geldi sanırım, evlendik evleneli bir çöp bile almak istemiyoruz eve. Ama halısız da gelen soruyor giden soruyor, neyse salonu hallettik; kaldı mutfak ve holler.

Neyse halı baktım, Web Tasarımı Kursuma gittim, eve gelip buzluktaki mantıyı yaptım. Kardeşim de yemeğe gelince ölçüyü ayarlayamadım sanırım insan 1 Kg dan 3 kişiye mantı yapar mı hiç, yani yapmamalıymış :)

E şimdi sevgilim yemek zorunda yoksa benimle uğraşacak yok "beğenmedin mi" , yok "geçen sefer daha çok yemiştin artık beni sevmiyorsun"... oooo bi sürü laf yese daha az midesi ağırır mantığıyla tabağını bitirdi.

Kardeşim desen başladığı işi yarım bırakmaz siler süpürür, hangi işe bulaşsa suyunu çıkarıp bıkmadan vazgeçmez o derece. Adam spordan çıkıp neredeyse yarım kilo mantı yedi, pessss diyorum

E ben de payıma düşeni elimden geldiğince bitirdikten sonra, evde 3 gebe çakal misali dolanıyoruz. Kardeşimle tavla oynarken öne eğilemeyince onu da bırakmak zorunda kaldık. Kimse kimseye dokunup şakalaşmıyor ki ortaya mantıyla "Beğendin mi yaptığını !" yazmasın diye.

Demek ki neymiş, ölçüsüz yapılan yemeğin cezasını mideler çekermiş. Allah kimseyi açlıkla sınamasın, gözü dönüyor insanın valla.



Bugünün hatırlanacak kelimesi: Açgözlülük




0 yorum:

Pekiii sen bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun? Yorumunu yaz ben Özlem e iletirim... :))

INSTAGRAM @yollardahayatvar